otroci.org |Splošni pogoji poslovanja |Naši podatki |Reklamacije |Postopek nakupa |Oglaševanje |Piškotki

Košarica

Košarica je prazna. kosarica Skupna cena z DDV
0,00 €

Prijava na e-novice

Bodit obveščeni o novostih in ugodnostih. V spodnje polje vpišite vaš e-naslov.
Vir prijave
Name *

Zaščiteno z reCAPTCHA pod pogoji.

Postopek nakupa

1. Vpis naročila

V spletni trgovini na naslovu https://trgovina.otroci.org izberete želeni artikel in ga s klikom na gumb Dodaj v košarico dodate v košarico. V 1. koraku še enkrat pregledate artikel, ki ste ga dodali v košarico. S klikom na gumb Na Blagajno se prestavite v 2. korak - Način plačila. Tu izberete način plačila in vpišete vaše podatke za izdajo računa. S klikom na Gumb Naslov za dostavo se premaknete v 3. korak, kjer pregledate, če je vpisani naslov za dostavo pravilen. S klikom na gumb Povzetek nakupa še enkrat pregledate vse podatke in povzetek naročila. Če se z naročilom strinjate, kliknete na gumb Zaključi nakup, da oddate naročilo. S tem je nakup zaključen. S klikom na Zaključi nakup se vsak kupec tudi strinja s splošnimi pogoji poslovanja, kar mora tudi označiti pri oddaji naročila.

2. Potrditev naročila

Po elektronski pošti se kupcu na e mail, ki ga je vpisal ob naročilu pošlje potrditev prejema naročila in povzetek naročila. Ko se preveri zaloga kupec ponovno dobi e mail s potrditvijo naročila in podatki za plačilo ter predračun (v primeru, da je izbral način plačila po predračunu ali položnici).

Ponudnik si pridržuje pravico, da za potrditev naročila po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali stopi z njim v kontakt po elektronski pošti. Kopija povzetka naročila, ki ga je prejel naročnik se shrani tudi v elektronski obliki na spletnem strežniku, oz. se prenese v arhiv. Na zahtevo naročnika mu je lahko naročilo kasneje dostopno v elektronski ali trajni obliki.

3. Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V primeru nakupa E-verzije programske opreme, se naročniku po elektrobski pošti pošlje povezava, preko katere lahko prenese programsko opremo v svoj računalnik. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Pošiljk na naslove izven slovenije ne pošiljamo !

Več o tem si oglejte v splošnih pogojih poslovanja

Splošni pogoji poslovanja |Naši podatki |Reklamacije |Postopek nakupa

Spletno trgovino https://trgovina.otroci.org upravlja in ureja ARcom, Alojz Rakovec s.p. , Sp. Duplje 93, 4203 Duplje, Davčna številka: 69317208,
Matična št.: 1776690, Opravilna številka 316-05-02131-2012 AJPES Kranj. TRR. : SI56 6000 0000 0403 397 - Hranilnica LON,Tel : 041 55 13 13(po 17 uri)
E-mail naslov : Splošne informacije in reklamacije - info@otroci.org, Oglaševanje na strani za otroke - marketing@otroci.org. Razvoj Mobile2dS & Alojz Rakovec.  Vse pravice pridržane.