otroci.org |Splošni pogoji poslovanja |Naši podatki |Reklamacije |Postopek nakupa |Oglaševanje |Piškotki

Košarica

Košarica je prazna. kosarica Skupna cena z DDV
0,00 €

Prijava na e-novice

Bodit obveščeni o novostih in ugodnostih. V spodnje polje vpišite vaš e-naslov.
Vir prijave
Name *

Zaščiteno z reCAPTCHA pod pogoji.

Reklamacija

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko potrošnik naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrne. Potrošnik ima pravico, da  nas najkasneje v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga obvesti (na e-mail naslov trgovina@otroci.org) o odstopu od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v roku tridesetih (30) dni po sporočilu o odstopu.

Izdelek mora biti nerabljeni, nepoškodovan in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa in v celoti izpolnjen obrazec za vračilo , ki ga kupec prejme v pošiljki z dostavljenim blagom. Možnost vračila ne velja za zgoščenke (CD), v primeru, da je bila odprta, odstranjena originalna embalaža, ali je bila varnostna nalepka na zadnji strani CD-ja pretrgana, odstranjena, ali na kakršen koli drug način poškodovana, ali če je bil za  programsko opremo že izvršen postopek registracije in aktivacije preko interneta (tam, kjer je za to potrebna aktivacija) . Možnost vračila tudi ne velja za E-verzije programske opreme, v kolikor je bil za programsko opremo že izvršen postopek registacije, in aktivacije preko interneta.
Ponudnik vrne celotno kupnino takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.
Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.


Reklamirate lahko tudi blago, ki je bilo ob prevozu uničeno ali poškodovano. Po vnaprejšnjem dogovoru se zamenjava artikla opravi na stroške prodajalca.

Vračilo v garancijo

CD in programska oprema nima garancije.

V kolikor je bil CD-ob prevozu uničen ali poškodovan, vam ga prodajalec po vnaprejšnjem dogovoru zamenja na svoje stroške.

Pomembno

Ko vračate artikel zaradi odstopa od nakupa, ali v reklamacijo prodajalcu (ARcom, Alojz Rakovec s.p.), morate priložiti obrazec za vračanje blaga, ki ste ga prejeli skupaj z naročenim artiklom, ter kopijo računa. Artikel mora biti primerno zavarovan in v varni embalaži (obložena kuverta). Stroške pošiljanja krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljko pošljite kot navadno pošiljko ali še bolje kot priporočeno pošiljko. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu je ARcom, Alojz Rakovec s.p., Sp. Duplje 93, 4203 Duplje.

Če se vam porajajo dodatna vprašanja, vas vabimo, da nas pokličete na 041 55 13 13 (po 17 uri).
Ali nam pišete na E-mail : trgovina@otroci.org

Več o tem si oglejte v splošnih pogojih poslovanja

Splošni pogoji poslovanja |Naši podatki |Reklamacije |Postopek nakupa

Spletno trgovino https://trgovina.otroci.org upravlja in ureja ARcom, Alojz Rakovec s.p. , Sp. Duplje 93, 4203 Duplje, Davčna številka: 69317208,
Matična št.: 1776690, Opravilna številka 316-05-02131-2012 AJPES Kranj. TRR. : SI56 6000 0000 0403 397 - Hranilnica LON,Tel : 041 55 13 13(po 17 uri)
E-mail naslov : Splošne informacije in reklamacije - info@otroci.org, Oglaševanje na strani za otroke - marketing@otroci.org. Razvoj Mobile2dS & Alojz Rakovec.  Vse pravice pridržane.